SZŐNYEGTISZTÍTÁS NYÍREGYHÁZA

Szőnyegtisztítás ingyenes kiszállással!!! Telefon:06304605129


Szőnyegtisztítás

A TISZTÍTÓ HÁZHOZ MEGY!

Szőnyegtisztítás allergén mentesen hozom-viszem szolgáltatással, háztól-házig, 2-3 nap alatt!

WWW.ATISZTITO.HU

A tisztítandó szőnyeg a műhelybe szállítást követően egy állványra felhelyezésre kerül, ezt követi a porolás /A PORÖLŐGÉPPEL :)/ majd a szőnyeg átnedvesítése-habos előáztatása mindkét oldalon,Ezután a kezelt felületet egy speciális szőnyeg-mosógéppel a szőnyeget átmossuk /aktív mélymosás/.Majd egy speciális szőnyegöblítő folyadékkal átöblítjük,melytől a szőnyeg állaga jobb,finomabb és tartósan illatos lesz, ezt követően a szőnyegből a vizet eltávolítjuk, majd speciális állványokon a fűtött szárító helyiségben szárítjuk, szellőztetjük, és szárított állapotban hazaszállítjuk Önnek!Télen-nyáron gyors száradás!Valódi szőnyegtisztítás szagmentesen!

Ingyenes kiszállással,túra járattal szedjük össze a szőnyegeket  és visszük is vissza, megkímélve Önt a cipekedéstől!Az elszállítást követően, 2-3 napon belül visszakerül a szőnyeg tisztán és illatosan!

Szőnyegtisztítás egész évben!Télen nyáron rövid határidővel!

Telefon:06304605129

   

 

A poratka...

Egyre sűrűbben találkozunk allergiás megbetegedésekkel. Ezek nagy részéért a poratka (is) felelős lehet. A hatékony portalanítás érdekében egyedi kialakítású porológépeink a szőnyegekben lévő szennyeződéseket (és poratkákat) kiváló hatásfokkal távolítják el.

Takarítson meg időt és pénzt!

Több szabadidő a családjával, nem kell gépeket bérelnie. Háztól-házig szőnyegtisztító szolgáltatásunkkal Ön időt és pénzt spórolhat meg. Ezek után nem kell külön időt fordítania a SZŐNYEGTISZTÍTÁSRA. Gyűjtse össze tisztításra váró szőnyegeit, melyeket elszállítunk!

 

Szőnyegmosás,szőnyegmosás,szőnyegmosás nyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaBútortisztítás NyíregyházaSzőnyegtisztító Szőnyegtisztítás SzőnyegtisztításNyíregyháza KárpittisztításNyíregyháza KárpittisztításSzabolcs megye SzőnyegtisztításSzabolcs megye

Szőnyeg tisztítás

Szőnyeg tisztítás

Normál padlószőnyeg, perzsa, selyem, gyapjú szőnyegek tisztítása.

Megosztó gombok
Megosztás
Címkék

szőnyegtisztítás,szőnyegtisztításnyíregyháza,

szőnyegtisztító,szőnyegtisztítónyíregyháza

szőnyeg,szőnyegtisztítás,

szőnyegtisztításszabolcs megye,szőnyegtisztítás


© Minden jog fenntartva.